A gyereknapon is sikert aratott a Gazda leszek kiadvány

A gyereknapon is sikert aratott a Gazda leszek kiadvány

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) Felsővárosi intézményébe meglepetés érkezett a Székesfehérvári Gazdakör jóvoltából: a gyerekek Varga Imre Istvántól, a szervezet elnökétől a Gazda leszek! című verses színezőt kapták, amelyből játékos módon megtanulhatják, hogyan is készül a méz vagy a kenyér, és hogy miért is olyan finom a magyar piacon kapható magyar alma!

A kiadvány ráirányítja a szülők figyelmét arra, hogy érdemes a hazai élelmiszereket vásárolni. A füzetet forgatva a gyermekek megkedvelhetik az agráriumot és megismerhetik az egyes szakmákat is azon túl, hogy új ismeretekkel és fogalmakkal gazdagodnak.

A színezőt Majki Andi készítette. Könnyen érthető, szerethető versekkel és a hozzájuk tartozó kiszínezhető grafikákkal mutatja be a gyermekeknek a magyar agrárium értékeit. A színezés hozzájárul a gyermekek kreativitásának, kézügyességének fejlesztéséhez, a versek megtanulásával a memóriát lehet tréningezi.

Forrás: https://www.szekesfehervar.hu/jazz-jatszoter-zeneovi-babaszobak-ilyen-volt-a-gyermeknapi-hetvege-szekesfehervaron

2021.05.30.