Csatlakozz Te is a cipősdoboz akcióhoz!

Csatlakozz Te is a cipősdoboz akcióhoz!

A mai napon került átadásra a Baptista Szeretetszolgálat munkatársának azokat a cipősdoboz ajándékokat, amelyeket a NAK Fejér Megyei Szervezetének munkavállalói ajánlottak fel. A szervezők december 19-ig országszerte 389 adományponton veszik át a felajánlásokat, sőt – a járványra való tekintettel – az adakozni vágyóknak lehetőségük van virtuális cipősdobozzal is szebbé tenné a rászoruló gyerekek ünnepét.

Ha valaki idén is személyes ajándékkal szeretne meglepni egy nehéz sorsú kisgyermeket, annak idén sem kell mást tennie, mint keresnie egy cipősdobozt, majd megtölteni azt szép és hasznos dolgokkal, például játékokkal, írószerekkel, higiéniai eszközökkel, édességgel vagy könyvvel.

Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, lehetőség szerint külön a tetejét és külön az alját, majd ragassza le átlátszó ragasztószalaggal vagy kösse át zsineggel, végül a dobozra jól láthatóan írja fel, milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánja az ajándékát. Ezután keresse meg a legközelebbi cipősdoboz gyűjtőpontot, ahonnan majd önkéntesek juttatják el az ajándékokat a gyermekotthonok, a nagycsaládos szervezetek, a kórházak, a fogyatékos gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolák, az egyesületek, az alapítványok, és a családsegítő szervezetek részére.

A kisgyermekek a jelenlegi járványügyi helyzetben is a lehető legnagyobb biztonsággal vehetik majd át meglepetéseiket, ugyanis a Baptista Szeretetszolgálat idén az ajándékokat ózonnal fertőtlenített raktárakban tárolja és kezeli.

Az elkészült ajándékcsomagokat legkésőbb december 19-ig lehet eljuttatni a gyűjtőhelyekre, amelyek listája a www.ciposdoboz.hu oldalon olvasható számos további hasznos információval együtt.

2021.12.14.