Támogassák iskolakert kezdeményezésünket

Támogassák iskolakert kezdeményezésünket

? Szavazzanak a Székesfehérvár és Környéke Gazdakör Egyesület pályázatára és támogassák, hogy iskolakertet hozzunk létre a Tesco Magyarország támogatásával a Felsővárosi Általános Iskolaban! Segítsék a program megvalósítását a https://www.facebook.com/varga.imre.istvan/posts/666659452075612 linken elérhető bejegyzésnek a megosztásával és lájkolásával. Szintén ennél a bejegyzésnél jelezzék hozzászólásban, ha önkéntes munkájukkal segítenék a megvalósítást!

❓ Hogyan szavazhatnak?

A fogyasztók minden vásárlás után zsetont kapnak, amit az áruházakban kihelyezett zsetongyűjtő pontokon dobhatnak be a kiválasztott és támogatott szervezet pályázati programja mellé. Az áruházi szavazás 2023. február 12-ig tart. A nyertes pályázatokat 2023. február végén hirdeti ki az áruházlánc. A civil kezdeményezésünket mindkét székesfehérvári TESCO áruházban lehet támogatni. Szavazzanak a kezdeményezésünkre, hogy önkétes munka keretein belül megvalósíthassuk az iskolakertet!

? Köszönöm a kezdeményezésünk támogatását:
Dr. Cser-Palkovics András polgármester úrnak és a képviselőtestületnek
– Solcz Szandrának, a TESCO áruház igazgató asszonyának
– Földi Zoltánnak, a Felsővárosi Általános Iskola igazgatójának
– Török Szabolcsnak, a Székesfehérvári Tankerületi Központ igazgatójának
– és mindenkinek, aki szavazatával vagy jelen bejegyzés megosztásával, lájkolásával vagy egyéb segítségével támogatja a munkánkat

További részletek: https://tesco.hu/kozosseg/project/34812/

2023.01.30.